Itsehoito

Apteekkimme itsehoito-osastolla on aina farmaseutti tai proviisori auttamassa ja neuvomassa asiakkaita. Voimme yhdessä tunnistaa oireesi ja arvioida, voiko sitä hoitaa itsehoitolääkkeillä vai onko parasta mennä lääkäriin. Opastamme Sinua lääkkeen valinnassa ja neuvomme sen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Apteekissamme on laaja valikoima itsehoitotuotteita.

Apteekkikosmetiikkatuotteista meiltä löytyy Louis Widmer sarja sekä Favora, ACO ja Avene - sarjoista  valikoituja tuotteita. Tilauspalvelumme kautta voit tilata ilman lisäkuluja minkä tahansa tukkureidemme valikoimiin kuuluvan apteekkisarjan kosmetiikkatuotteen ja yleensä pystymme toimittamamaan sen jo seuraavaksi päiväksi. 

Erikoisuutena valmistamme itse yhä apteekissamme Martin Yskänmikstuuraa, jonka resepti on peräisin 50- luvun lopulta. Etusivulta aukeavalta videolta löytyy pätkiä tästä valmistuksesta. Vaikka mikstuura sisältää vanhan tavan mukaan myös limaa irrottavia ainesosia, se on kuitenkin parhaimmillaan kuivan, hakkaavan yskän hoidossa.  Lääke ei sovellu lapsille eikä sappivaivoista kärsiville. Astmaatikkojen (vahva tuoksu/aromi)  ja diabeetikkojen (runsaasti sokeria) on syytä käyttää lääkettä varoen.